събота, 29 октомври 2011 г.

Fitness. Cooking. Fright Night.

Хелоооу (ИН-да, наближава, ЙЕЙЙ!!) Днес си струва да ви споделя за деня си!! Най-сетне и аз да имам какво интересно да кажа..напоследък НЦЪ*! (*не е абривиатура, а просто излаз на великата ми селящина)

С мама се записахме на дамски фитнес-"Fit Curves", преведено на български "курви във форма" xD, не бе, бъзикам се, "секси извивки" значи (което не звучи много по-добре..). Програмата им е много интересна-в чисто женския фитнес клуб (навсякъде има лилави пеперудки, топличко е в съблекалнята като за изнежени хора и мирише на..хубаво!) са наредени фитнес уреди в кръгче. На фон звучи приятна музика, която ти казва кога да смениш уреда. В рамките на 30 минути работиш за всички части на тялото и след това разтегляш, за да нямаш мускулна. На стените висят табла, на които всяка дама е записала с какво центърът й е помогнал, какво е постигнала и т.н. Освен това в момента има игра под формата на табло, на което всеки записва зодията си и накрая се разбира коя зодия е най-мързелива и коя най-много ходи на фитнес. Цените са им страхотни, посещенията са от 1 до безброй в рамките на един месец, като можеш да стопираш картата ако примерно ще пътуваш.

След учудващо уморителната тренировка с мама хапнахме в една гостилница, в която имаше огромно разнообразие от торти и десерти...как не се изкуших да жмукна една морковена торта сама си се чудя...да се възнаградя за изгорените калории :D А мама е в потрес, че според теста, който ни направиха, е 40% лой :D и каза, че повече няма да хапне сладко...до вечерта, когато направихме цели 5 тави с курабии - пробна доза за когато ще правя за благотворителна кауза в училище. BTW рецептата съм я сложила в рубриката "Да готвим с Цура"-Extracurricularm3

Понеделник вечер ще правим "Fright Night" в къщата на Калчо, на чийто таван ще практикуваме спел-чета и ще гледаме страшни филми цяла вечер. От костюмите се отказахме, но пуканки, обитаван от духове таван и хорори съвсем не звучи зле, а?

2 коментара:

  1. Как не те мързи да готвиш толкова много ;д
    относно този фитнес .. хмм а колко струва картата им за един месец например ?
    Или колко ти излиза за една тренировка ?

    ОтговорИзтриване
  2. хм..помня ли..първата тренировка е безплатна, може да отидеш и да видиш дали ще ти хареса (и обстановката-а тя ще ти хареса, и цените)

    ОтговорИзтриване