понеделник, 6 декември 2010 г.

Ден. Никулден.

С Васи ходим на секта. (обещах си, че ще го напиша) Не, всъщност ходим на интернационален клуб, от страната на еврейската общност сме, макар и двете да искахме повече да сме от арабите (имаше много записали се). Иначе, нищо ново, нарисувах картичка на мама за имения ден (нарисувах е силно казано, де). Представлява една риба (златна, макар да исках да я направя шаран с косата на мама-щеше да стане малко обидно обаче ;p) на фона на вода и вътре някакви сантиментални простотии от рода на "Даваш ни толкова любов всеки ден, без да го осъзнаваш"...блях-блях-блях. (да,знам, размекнала съм се! Лоша Ради!)
Продължавам със "Скитница", имам предизвикателството да се държа един ден като душа. Да съм мила с всеки и прочее...но е so FUCKIN' hard!!! Особено с Боби...той просто си проси да бъде нахранен яко! Та, засега предизвикателството е отложено... за незнайно колко дълго време.
Айде, PIECE OUT, именници!

Бай дъ уей-сещате се за "Коледна двойка"...разбрах, че трамвая е част от някаква кампания...ако се бях качила, щях да получа подарък от Дядо Коледа...А вие, всъщност кога разбрахте, че няма Дядо Коледа? (ако не знаехте, сори майка... лека издънка! Лоша Ради!)

Няма коментари:

Публикуване на коментар