понеделник, 25 януари 2010 г.

Много изморена

Ах,Понеделник... Егаси,не стига,че съм си почивала два дена повече от останалите ми съученици,се чувствам като пребита! Не знам сега...хем имам да уча,хем се помотвам (не мога просто да се съсредоточа).Мама приготвя вечерята вече от един час и половина,прочетох кой-каквото е писал за Прометей във всевъзможни сайтове и тн.,опитах се да си вкарам някаква информация по история,ама така яко ме цепи главата...
Усещам си пулса в слепоочието! (Не че е кой-знае-колко интересно,ама все пак да си кажа)Свърших втората част от Дневниците на вампа...имах хмммм странен меко казано сън с Деймън...доста интересен,бих казала,кара те да се замисли6 над нещата в живота (just kidding).Иначе,кво ново...госпожата по английски каза,че щяла да ме остави на поправка (много смешно),мисля да ходя на олимпиадата по био,ам и ще правя смотан разказ за това как българите са допринесли за (нещо си)през Втората световна. Ами че те не са изобщо допринесли за нищо,тъй като са били проклети съюзници с хитлеровците,докато Ане Франк и там другите еврейчета са измирали по camp-ове!!! Който не е гледал "Списъкът на Шиндлер",да го гледа!
Мисъл на деня (или по-скоро на вечерта):
"Мозъкът е удивителен орган.Той започва да работи в момента,в който се събудиш сутринта и не спира до момента,в който отидеш на училище."-Робърт Фрост (любимеца на Пигулчо)

Няма коментари:

Публикуване на коментар